top of page

Proč se stát naším zákazníkem

Změnit dodavatele je snadné. Samozřejmě vám s ní rádi pomůžeme.

Prakticky se pak jedná o výpověď současnému dodavateli, kterou za vás můžeme poslat i my. K přihlášení se k nám pak stačí jen podepsat s námi Smlouvu o sdružených službách dodávky elektřiny nebo plynu.



1. Přeplatek vám rádi vrátíme, zálohu vám klidně snížíme.

Nastavte si zálohy tak, jak potřebujete. Přeplatky vám vrátíme. Vaše peníze jsou vaše, a machinace nejsou náš styl. Složitou samoobsluhu nemáme, všechno zvládnete jednoduchými požadavky u nás na webu.


2. Nezdražujeme, neměníme ceny a co dohodneme to platí.

Smlouva s námi je jednoduchá a čitelná. Co si dohodneme to platí a pokud ne, tak můžete bez sankce odejít.


3. Jsme čistí a průhlední.

To co je v naší smlouvě, umíme jednoduše vysvětlit. A pokud se vám to nebude líbit, navrhněte svoji vlastní, když to půjde, podepíšeme to! Naši smlouvu si můžete prohlédnout zde.


4. Na vašich dotazech nevyděláváme! Zákaznická linka za cenu vašeho tarifu.

Naše zákaznická linka není žádné zpoplatněné číslo. Moc dobře víme, že vám váš operátor modré a různé barevné linky účtuje. Volejte nám zkrátka stejně jako do rodiny.


5. Ušetříte nebo vyděláte. V nejlepším případě obojí! Srovnejte si vaši cenu s naší a pokud vám nebude vyhovovat, rádi vám dáme individuální cenu. Spočítejte si úsporu na ELEKTŘINĚ nebo PLYNU. Vydělat na změně pak můžete i osobní zákaznický servis, přehledné vyúčtování nebo benefity u spousty našich partnerů.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Struktura EIC

bottom of page